Азовські пляжі на Херсонщині стали привабливішими

Азовські пляжі, блакитний прапор
У Генічеську до приїзду перших відпочивальників, котрих очікують на «маївки», вже заходилися очепурити пляжі, пише Голос України.

Міський пляж два тижні прибирали комунальники, вивізши звідти буквально гори камки – водоростей, що накопичилося у міжсезоння.

А от на «дикому» пляжі, популярному з-поміж любителів простору й природи,сміття й камку вивозили громадські активісти.

Якраз доречно до сезону літніх відпусток мешканці узбережжя отримали ще одну приємну звістку: міжнародне журі визнало ще три пляжі біля сіл Щасливцеве та Генгірка на курорті Арабатська стрілка (його територія ввійшла до складу Генчеської територіальної громади) гідними включення до престижної міжнародної програми «Блакитний прапор» із видачею екологічного сертифікату.

Таке визнання привабить сюди ще більше гостей – адже «Блакитний прапор» на щоглі свідчить, що експерти рекомендували пляж для відвідування, переконавшись у його безпеці, охайності та комфортності аж за 32 жорсткими критеріями. До речі, жоден інший пляж на Херсонщині «Блакитного прапора» досі не отримав.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон