Херсонський державний університет об'єднав молодих науковців

ХДУ, науковці, конкурс
Протягом двох днів – 21 та 22 квітня – у Херсонському державному університеті проходитиме ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. 18 молодих науковців з усієї України представлятимуть свої наукові напрацювання у галузі «Гендерні дослідження».

Вже четверте студентський конкурс проходить на базі Херсонського державного університету і вдруге в онлайн форматі. Цьогоріч конкуренція була надзвичайно високою. Адже кожен із учасників намагався якомога краще та ґрунтовніше презентувати свої дослідження «гендеру» у різних галузях науки. Загалом на конкурс було подано 65 робіт, з яких відібрали 16.

Голова галузевої конкурсної комісії, перший проректор ХДУ Сергій Омельчук зазначив, що конкурс є унікальним, адже інтегрує у собі різні царини науки під назвою «Гендерні дослідження». «Зичу, аби дводенний марафон презентацій наукових робіт увійшов до літопису ваших особистих наукових здобутків. Я всіх вітаю, адже кожен з вас уже переможець», – звернувся до учасників перший проректор.

У свою чергу, декан факультету психології, історії та соціології Ірина Шапошникова відзначила широку географію учасників конкурсу. Цьогоріч у науковому заході взяло участь 18 студентів з 13 закладів вищої освіти України.

Сьогодні учасники презентуватимуть та захищатимуть свої наукові напрацювання. Результати конкурсу та імена переможців будуть оголошені завтра, 22 квітня.

Пресцентр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон