Розпочався державний фінансовий аудит бюджету міста Херсона

аудит, бюджет, місто
У вівторок, 30 березня, начальник Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області Дмитро КРУКОВСЬКИЙ представив керівництву Херсонської міської ради на чолі із міським головою Ігорем КОЛИХАЄВИМ робочу групу фахівців, які розпочинають державний фінансовий аудит бюджету міста Херсона, що проводиться згідно з Планом проведення заходів державного фінансового контролю Держаудитслужби України на І квартал 2021 року.

Аудит спрямований на проведення аналізу і перевірки законності та ефективності формування і виконання місцевого бюджету. Під час проведення аудиту проводитиметься інспектування в ряді департаментів та управлінь міськради, а також збір інформації в міських установах, організаціях та підприємствах , які отримували кошти місцевого бюджету та використовували (отримували) комунальні ресурси.

Таким чином, будуються партнерські відносини з новою міською владою заради зміцнення фінансової дисципліни, вдосконалюється співпраця з питань державного контролю.

Пресслужба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області
Фото Галина Ляшевська
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон