Представник Херсонщини побував на спортивному форумі

спортивний форум, Глухов, декан ХДУ
За дорученням ректора Херсонського державного університету Олександра Співаковського 18 лютого 2021 року відвідав Генеральну асамблею Всеукраїнської громадської організації «Спортивна студентська спілка України» відвідав, як представник від Херсонської області, декан фізичного виховання ХДУ Іван Глухов:

- На зібранні велику увагу було приділено збереженню кафедр фізичного виховання в закладах вищої освіти, адже вони є локомотивом популяризації здорового способу життя та гармонійного фізичного розвитку учасників освітнього процесу.

Також обговорено запровадження нових проєктів для молоді. Важливими були питання озвучені Президентом спілки, ректором Національного університету фізичного виховання та спорту України Євгенієм Імасом щодо розвитку кіберспорту серед студентів, проведення всеукраїнських спортивних заходів та участі в соціальному проєкті «Активні парки - локації здорової України». Мета якого - розробка заходів, що допоможуть проводити оздоровчу рухову активність громадян в місцях масового відпочинку, - поділився Іван ГЛУХОВ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон