Херсонський міський голова звернуся до жителів міста

Херсон, звертання, Колихаєв
Міський голова Херсона Ігор Колихаєв звернувся до городян з закликом поважати себе і піклуватися про одного:

- Велика херсонська родино, дорогі херсонці! Сьогодні та протягом наступних кількох днів на нас чекають несприятливі погодні умови. Відповідально заявляю, що всі комунальні служби, які є у розпорядженні міської ради, працюють на повну потужність.

Ми врахували помилки минулого разу. Але хочу вас завірити, що тільки наших сил точно не вистачить – ви знаєте, у якому надважкому стані наразі знаходиться наше місто.

Прошу кожного з вас, містян, всіх власників бізнесу, керівників організацій та установ почистити територію навколо своїх будівель, кафе, ресторанів, офісів, магазинів.

Власники автомобілів, прошу вас за можливості обмежити кількість виїздів і не паркувати авто на проїжджих та пішохідних зонах – це ускладнює прибирання.

Будь ласка, давайте подолаємо негоду разом і попіклуємося одне про одного. Заздалегідь щиросердно всім дякую. Поважаймо себе. Любімо Херсон, - закликав Ігор КОЛИХАЄВ.

Фото Володимир Макуха
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон