Антистрес для пожежних Херсона

Херсон, коти, пожежники
Два херсонські коти, які знайшли дім у 14 пожежно-рятувальній частині Корабельного району. Пожежники розповідають, що своє проживання та харчування вони чесно відпрацьовують і теж рятують людей.

У пожежно-рятувальній частині номер 14 уже стоїть ялинка. Коти Бодя і Володя, для яких цей новий рік буде першим, поводяться пристойно, поки що придивляються і дерево не завалили, розповів Роман Місік. Хоча Володя вже спробував ялинкові прикраси на смак.

"Спочатку у нас з’явився один кіт – це був Бодя. За тиждень принесли його брата. Вони рідні. Він трохи менший та спокійніший за характером. Володя у нас любить різні пригоди, завжди перший у всіх витівках. А Бодя такий хлопчик, який любить ловити мишей. Любить спати на батареї.

У нас вони як антистрес. Робота така, що ми приїжджаємо до людей у складних ситуаціях, коли у них горе і багато негативу і він в нас накопичується. А після повернення у частину, у нас є два такі антистреси. Ніхто ніколи не відмовляється з ними побавитися", - говорить рятувальник державної пожежно-рятувальної частини №14 Роман Місік.

Бодя більше виконує роботи - і за себе, і за брата, полює на мишей, зате Володя красивий і добре їсть, - розповідає Роман Місік. Оскільки зовні вони майже однакові, довелося купити різнокольорові нашийники, щоб розрізняти, кого годували тричі, а кого ще ні.

"Вони люблять їсти все, Бодя більше любить рибу, хто з наших хлопців їздить на рибалку, завжди намагається їм привезти. У Володі сухий корм – улюблений обід. Щойно почують, як пакет шурчить, одразу вони на кухні перші", - говорить Роман Місік.

Коти у цій пожежній частині стали традицією, у Боді та Володі колись був попередник, але вийшов на пенсію. Ці тварини ласкаві, говорить Роман, однаково добре ставляться до усіх. Хто годує, той і фаворит тепер, - продовжує чоловік.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон