Творчі херсонці проведуть 2020-й з віршами та піснями

творчість, шафа, новий рік
Херсонці готуються до Нового року – вже планують меню та закупляють подарунки. Творчі жителі міста налаштовуються не тільки на святкову ніч, а й на письменницько-музичну костюмовану зустріч "Шафа New Year"!

Організатори "Поетичної шафи" пропонують всім зібратися востаннє у цьому році та провести 2020-й у супроводі авторських віршів та пісень. Але, безперечно, враховуючи всі рекомендації МОЗ (маски, соціальна дистанція, обмежена кількість людей).

У програмі заплановано багато цікавинок. Вдруге відбудеться "Поетична дуель" - змагання між двома авторами. Згідно правил, переможця визначать глядачі. Цього разу не оплесками - голосуванням! Його проводитимуть після кожного раунду.

Підтримати можна буде тільки одного дуелянта. Хто у підсумку набере найбільше балів – отримає подарунок від мережі магазинів "Учбова книга"! А також за переможцем буде закріплене право бути секундантом наступної "Поетичної дуелі".

Римами мірятимуться Юлія Луговська (вона завітає на захід вперше) та Юлія Абдурашитова. Наразі учасниці плідно готуються – пишуть по три вірші на теми, задані переможцем попередньої дуелі Дмітрієм Плотніковим.

"Вирішила взяти участь у "Поетичні дуелі". Не можу пропустити останній в цьому році захід та послухати чудові вірші та пісні. Надихнусь творчість перед святами", - каже Юлія Абдурашитова.

"Я представлятиму свої думки та мрії у віршах. Я вирішила прийти тому, що дуже хочу почути, як інші можуть мріяти, чомусь навчитися та просто відпочити серцем", - зазначає Юлія Луговська.

Що ж, бажаємо дівчатам успіху та перемоги!

Окрім того, будуть виступи сольних виконавців та гуртів в акустичному форматі, виставки "Підвішених рядків", книжок та фотографій завсідників заходу за 2020-й рік, "Скринька побажань", конкурс новорічних костюмів та цікаві розіграші.

Ольга Продченко приєдналася до "Шафи" цьогоріч на День міста. Вона пише вірші та пісні у супроводі акустичної гітари. Планує завітати на новорічну вечірку. "Хочу бути в колі однодумців – це мені просто необхідно. Та й подібні заходи мають творчий результат. Ось, приміром, на День міста мені дуже сподобався вірш поетеси Тетяни Леонтьєвої про осінь і я поклала її рядки на музику", - ділиться Ольга.

"Шафа New Year" відбудеться у суботу, 26-го грудня, в пабі Locals Only (проспект Ушакова, 12б). Початок – о 18:00! Вхід – вільний!

Захід пройде за підтримки Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша, ККЗ "Ювілейний", мережі магазинів "Учбова книга" та креативної майстерні "Слон".

Контактний номер: (050)-76-80-889.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон