Управління СБУ в Херсонській області роз’яснює

Ситуацію, яка склалася навколо інформації щодо припинення протиправної діяльності службової особи однієї з пенітенціарних установ Херсонщини

У повідомленні, наданому прес-службою Управління СБУ в Херсонській області мова йдеться про те, що у вересні 2013 року на Херсонщині СБУ спільно з прокуратурою викрила та припинила протиправну діяльність службової особи однієї з пенітенціарних установ регіону, яка вимагала гроші від родичів засуджених, котрі відбувають покарання у цьому виправному закладі.

На момент вчинення злочину підозрюваний займав посаду керівника оперативного відділу однієї з пенітенціарних установ області. Після цього співробітника пенітенціарної установи було звільнено з служби і вже тепер15 січня 2014 року йому було повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.364 та ч.2 ст. 190 КК України.

Але в деяких місцевих ЗМІ з'явилася інформація про те, що станом на 31.01 2014 року жодному співробітнику Управління ДПтСУ в Херсонській області постанови про підозру в скоєнні злочинів не оголошувалося.

Управління СБУ в Херсонській області ще раз роз'яснює - повідомлено про підозру у вчиненні злочину було пред'явлено у січні 2014 року тепер вже колишньому співробітнику ДПтСУ в Херсонській області, який на момент припинення його протиправної діяльності у вересні 2013 року ще був посадовою особою однієї з пенітенціарних установ регіону.

Прес-група УСБУ в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон