У Херсоні відбулася перша сесія першого скликання міської ради

мер, 1 скликання, міськрада
Сьогодні, 27 листопада, в урочистій обстановці відбулась І сесія Херсонської міської ради Херсонського району Херсонської області І скликання, під час якої новий міський голова Ігор Колихаєв та новообрані депутати склали присягу.

На початку урочистої сесії голова міської територіальної виборчої комісії Херсонського району Херсонської області Віталій Абрамов зазначив, що, відповідно до постанови Херсонської міської територіальної виборчої комісії, Ігоря Колихаєва визнано обраним та зареєстрованим міським головою Херсона.

Після цього Ігор Колихаєв склав присягу міського голови: «Місто чекає змін. Я обіцяю, що кожна моя дія буде направлена на відбудову та розвиток Херсона. Бажаю, щоб це скликання нової ради стало початком нової історії Херсона.

У нас не буде іншого шансу довести, що ми гідні тут перебувати. У нас немає права на помилку. Але є довіра херсонців. З Богом!», - зазначив у своєму виступі міський голова Херсона Ігор КОЛИХАЄВ.

P.S. На цьому І сесія Херсонської міської ради Херсонського району Херсонської області І скликання завершилася, але справжня робота тільки починається! Тож бажаємо новій владі Херсона продуктивної роботи заради відродження нашого міста!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон