Ситуація навколо Херсонської обласної ТВК обростає дивними подробицями

тиск, члени ТВК, поліція
Ситуація навколо Херсонської обласної ТВК, яку розпустила Центральна виборча комісія, обростає дивними подробицями.

У місцевих ЗМІ з’явилася інформація про те, що представники «НАШОГО КРАЮ» С.В.Рибалко і О.О.Синенко начебто чинять тиск на члена комісії С.С.Чайку. Тому дехто адвокат Берестовий Є.В. від імені даного громадянина написав заяву в поліцію на представників «НАШОГО КРАЮ» про вчинення кримінального провадження.

Чому обрано жертвою саме цього представника комісії та, взагалі, навіщо це «НАШОМУ КРАЮ», коли справою зайнялася поліція і вже є результати технічної експертизи про факти дописок у протоколах про підрахунок голосів у виборчій документації Бехтерської сільської ТВК і Каховської міської ТВК, пан адвокат не повідомляє. До того ж, поліція продовжує досудове розслідування.

Підкріплює припущення на цю користь, ще одна заява в поліцію. Тільки тепер від самого пана Чайки. В заяві він просить органи поліції не проводити подальшу перевірку за фактом заяви Берестового Є.В., так як відомості, викладені в ній недостовірні й тиску з боку громадян Рибалко і Синенка, а також інших представників партії, в будь-якій формі до нього не було здійснено.

Тепер чекаємо поліцейського висновку...

За матеріалами ПП "НАШ КРАЙ"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон