Віталій Булюк привітав аграріїв Херсонщини

Херсонщина, привітання, Булюк
Заступник голови обласної ради Віталій Булюк привітав аграрії Херсонщини з професійним святом:

- Шановні хлібороби, овочівники, тваринники, переробники сільськогосподарської продукції, управлінці, усі, хто пов'язав своє життя з агропромисловим комплексом! Вітаю вас із Днем працівників сільського господарства!

Я не пам’ятаю жодного ідеального року для аграрного сектору Херсонщини. Мабуть, це і неможливо в наших умовах ризикованого землеробства, непростої економічної ситуації, законодавчих колізій та інших проблем, які є в державі.

Цього року знову була засуха, яка вплинула на урожайність. А пандемія додала проблем із реалізацією продукції. Та все ж області вдалося зібрати 1 мільйон 300 тисяч тон плодоовочевої групи, 2321 тонну баштанних культур, 2 мільйони 766 тисяч тон зерна і зернобобових та інших культур.

За кожною цією та іншою сухою цифрою у звітності, стоїть ваша нелегка праця, яка потрібна країні та кожному із нас. Адже щодня наші столи ми накриваємо урожаєм, зібраним саме вами.

Тож попри все, сільськогосподарська галузь залишається локомотивом нашої економіки. На вас розраховують і новостворені громади, де ваш вклад знову буде одним із найвагоміших.

Сьогодні завдання влади сприяти розвитку аграрного сектору, бо в даних економічних умовах – це база, яка дозволить створювати додаткові робочі місця, мати відрахування в бюджети і забезпечить достаток родин мешканців області.

Шановні друзі, я вам дякую за відданість своїй нелегкій праці. Ви працьовиті, мудрі та невтомні трудівники, які заслуговують на щедрі врожаї та гарні прибутки. Здоров’я вам і вашим родинам та впевненості у завтрашньому дні, - побажав Віталій БУЛЮК.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон