Херсонська школа засяє різними кольорами веселки

школа, веселка, Рожков
У Херсоні, на прохання адміністрації навчального закладу ЗОШ №36, команда Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» забезпечила колектив школи наборами фарб для зовнішнього і внутрішнього використання.

Директор ЗОШ №36 Юлія Ланкіна, директор поділилась планами: "Ми хочемо оновити дитячий майданчик на подвір'ї та розмалювати паркан. Це точно підніме настрій нашим учням, їх батькам і вчителям!

Настав час ремонтувати й класні кімнати. Щоб діти почувались тут затишно і комфортно, використаємо теплі тони. Ми готові до дистанційного навчання. І, в разі переходу на таку форму роботи, знаємо як використати час з користю. А потім прикрасимо хол школи м'яким диваном.

Дякуємо за підтримку команді Ігоря Колихаєва "Нам тут жити", а також її представнику Юрію Рожкову, який у співпраці з Фундацією Голландія - Україна та Благодійним фондом Мангуст опікується освітніми закладами Херсона."


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон