На Херсонщині сільські амбулаторії відкрили без світла і тепла

амбулаторії, розчарування, відкриття
Великим розчаруванням стало для мешканців селища Любимівка Каховського та села Козацьке Бериславського району Херсонщини... відкриття нових амбулаторій, пише Голос України.

Це відбувалося помпезно: прибули районні та обласні чиновники, котрі обіцяли, що в цих медзакладах для пацієнтів буде трохи не земний рай. Та щойно високі гості поїхали, як з'ясувалося, що амбулаторії до роботи тут і зараз просто не готові. Підрядники так поспішали відзвітувати про своєчасну здачу об'єктів, що не потурбувалися про їх під'єднання до газових та електричних мереж. А без цього не працюватиме медична апаратура й не буде опалення у сезон холодів.

Тепер місцеві громади поспіхом усувають недоліки, а це теж непросто: приміром, у випадку з амбулаторією села Козацьке газові та електричні служби знаходяться у райцентрі - місті Берислав. А село ввійшло до складу Новокаховської об'єднаної територіальної громади, і Бериславу вже не підпорядковується. Тож про комфорт для хворих і нормальні робочі умови для медиків у селах досі тільки мріють.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон