На Херсонщині у сніговий полон потрапило кілька авто

У Бериславському районі рятівники тричі допомагали водіям, що не впоралися з керуванням на слизькому автополотні.

20 січня у зв'язку зі складними погодними умовами черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини Бериславського району тричі надавав допомогу населенню по витягуванню їх автомашин з кювету.

Так, о 10:35 на трасі Нова Каховка – Херсон поблизу с. Бургунка водій автомобіля ВАЗ-2106 на слизькому дорожньому полотні не впорався з управлінням і легковик злетів з траси. О 10:50 за допомогою пожежного автомобіля потерпілий транспортний засіб витягли з кювету на автодорогу.

О 21:40 на пульт зв'язку цієї ж частини надійшло повідомлення про те, що в Бериславському районі на трасі Високопілля – Берислав біля с. Урожайне злетів з траси ВАЗ-2110 та потрібна допомога рятувальників по його вилученню. По прибуттю на місце події караул встановив, що ситуація однотипна з попереднім випадком – водій не витримав випробування погодних умов і також не впорався з кермом.

О 00:58 вже 21 січня знову інформація від водія про пастку у районі с. Зміївка. Opel Cadett застряг у сніговому заметі та зламався. О 02:24 за допомогою пожежного автомобіля та шанцевого інструменту іномарку витягли з замету та відбуксирували до м.Берислав.

Рятувальники звертаються до жителів області з проханням у періоди ускладнення зимових умов утриматися від поїздок і не наражати себе на небезпеку.

Управління ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон