В херсонськiй бiблiотецi пройшли "Ігри патріотів"

Херсон, бібліотека, ігри
Херсонська обласна дитяча бібліотека імені Дніпрової Чайки, виконуючи функції закладу, на сьогодні стала обласним методичним і культурним Центром.

Із власними методичними розробками, освітньою, мистецькою і науковою діяльністю, яка поширюється територією Херсонщини. Проекти, які співробітники бібліотеки пропонують в регіоні, за масштабністю виходять за рамки суто обласних.

Любов до малої Батьківщини через її пізнання - лейтмотив п'ятого обласного дитячого фестивалю "Ігри патріотів Херсонщини". Захід відбувається щороку. Його учасники - школярі, учні 4-х - 9 класів загальноосвітніх, спеціалізованих шкіл... Гра охопила території ОТГ, районів, міст Херсонщини і зібрала 2487 учасників!

Про реалізацію масштабного проекту творчим, дружнім до нового колективом Херсонської обласної дитячої бібліотеки імені Дніпрової Чайки дивіться у програмі "Ігри патріотів Херсонщини".

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон