Віталій Булюк вручив кубки і медалі кращим херсонським командам з мініфутболу

мініфутбол, медалі, булюк
Заступник голови Херсонської обласної ради, голова Херсонськох обласної організації політичеої партії «НАШ КРАЙ» Віталій Булюк вручив кубки та медалі переможцям міського чемпіонату з мініфутболу. Нагородження кращих команд обласного центру відбулося в мініаквапарку «Aqva Marine», що в Таврійському мікрорайоні Херсона.

«Коло переможців серйозно мотивує. Особливо, коли це наші місцеві спортивні еліти, які власними досягненнями зміцнюють спортивний потенціал усієї Херсонщини», - зауважив Віталій Булюк.

Цього року за міську першість у мініфутболі змагалися понад 50 команд з Херсона. Команди попередньо поділили на групи і в кожній, за підсумками проведених ігор, визначили переможців.

Наприкінці нагороджень, коли кубки і медалі вже знайшли своїх власників, усі нагороджені заприсяглися стати кращими і в наступному році. Тож спортивна боротьба триватиме і новачкам вже зараз треба розпочинати готуватися!

Оксана Корінна
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон