На Херсонщині знеструмлюють Каховський магістральний канал

канал, обленерго, знеструмлюють
На Каховському магістральному каналі починається блекаут. Про поступове відключення його об'єктів уже повідомила прес-служба компанії "Херсонобленерго". Причина - заборгованість за розподіл електроенергії, яка перевищила двадцять мільйонів гривень.

У свою чергу, начальник Головного управління КМК Сергій Литвин підтвердив власкору "Голосу України", що заборгованість є і відключення справді відбувається. Але поки що світла немає лише на промисловій базі підприємства - насосні станції працюють у звичному режимі, вода для зрошення користувачам надходить без затримок.

"Проблема суто технічна, - пояснив Сергій Литвин. - Гроші для розрахунку з енергетиками нікуди не поділися. Але нині в нас проходить зміна рахунків у Держказначействі, пов'язана зі зміною відомчої приналежності - переходом з Міненерго до Мінекології України. Ми відправили енергетикам гарантійний лист і сподіваємося, що цього вистачить, аби відключення не поширювали на інші наші об'єкти".
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон