Єгор Устинов: Будуймо разом розвинену Україну та бережімо надбання, які вже маємо

Свято, привітання, Устинов
Депутат Херсонської міської ради, лідер Херсонської регіональної організації ПП ОПЗЖ Єгор Устинов привітав школярів та студентів, вчителів та батьків з Днем знань і початком навчального року:

- Для когось рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній для всіх – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, посмішками батьків та вчителів.

Період школярства та студентства залишається у пам’яті кожної людини назавжди. 1 вересня ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів та викладачів. Велике спасибі вам за тепло сердець, бездоганне виконання відповідальної місії виховання молоді в дусі любові до України та до людини як найбільшої гуманітарної цінності.

Карантин, який довелося пережити нам усім навесні, зайвий раз показав, наскільки важливим для людини є не тільки сам процес отримання знань, а й супутні йому процеси – спілкування та співробітництва. Наскільки важливою є роль вчителя, як Наставника, а не просто ретранслятора наукових теорій.

Одним із напрямів діяльності нашої політичної сили є розбудова соціальної держави, в якій буде реалізована можливість усім громадянам навчатися рідною мовою; заклади професійно-технічної освіти підтримуватимуться з держбюджету, а псевдореформи, які знищують українське освітянство, будуть припинені назавжди! Тож будуймо разом розвинену Україну та бережімо надбання, які вже маємо, - закликав Єгор УСТИНОВ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон