У Херсоні дбайливі господарі санчата готують влітку

Херсон, ЗОШ, Колихаєв
А представники команди Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» влітку ремонтують котельню у дитячому садочку та попіклувалась про м'яку комфортну підлогу спортивної зали ЗОШ № 2 м. Херсона.

Допомоги потребував Антонівський ясла-садок №53. Як розповіла його директор Алла Антонюк, кочегарня всередині геть розвалилася. Будівельний матеріал купувати перед навчальним роком для батьків - надто дорого.

Тож, звернулись до Юрія Рожкова, представника команди "Нам тут жити". За лічені дні на порозі дитсадочка вже були цемент і шпаклівка! Тепер всі разом швидко беруться до роботи, щоб взимку малюки раділи теплу.

Також команда Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» попіклувалась про м'яку комфортну підлогу спортивної зали ЗОШ № 2 м. Херсона. Меценати подарували нові яскраві татамі - напольні мати для занять спортом.

"Це не лише значно поліпшить якість уроків фізкультури, гімнастики і хореографії, а й мотивуватиме дітей та вчителів експериментувати!, - у нашого колективу вже є гарний досвід: створюючи комфортні зони у коридорі для найменших учнів за державним стандартом НУШ, ми вмикали фантазію і придумали купу розвиваючих ігор.

Дякуємо Ігорю Колихаєву та його команді за те, що спонукають удосконалюватись, допомагають давати нашим дітям найкраще, ставати з учнями рівними учасниками навчального процесу!» - підкреслює директор школи Віталій ХОМЕНКО.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон