Іноземні дипломати ознайомилися з історією та кулінарними традиціями Херсонщини

дипломати, традиції, кулінарія
Минулого тижня Херсонщину з ознайомчим візитом відвідали представники іноземного дипломатичного корпусу на чолі з Міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою та керівники представництв міжнародних організацій в Україні.

Відкривати Херсонщину учасники візиту розпочали зі знайомства з локальними традиціями та кухнею в одному з ресторанних комплексів у місті Олешки. Учасники заходу скуштували автентичні страви південної кухні, які відродили й осучаснили місцеві кулінарні майстри. Усі страви готуються з локальних продуктів, вирощених на щедрій херсонській землі.

Ресторанний комплекс будує свою справу на цінностях великої південної традиції, де дивовижна природа, захоплива історія, та неймовірні люди поєдналися і створили самобутній та неповторний південний характер. Південна кулінарна традиція — душа цієї землі, відображення її історії, досвіду та пам’яті у смаках та стравах. Відроджувати, зберігати, ділитися з іншими «смаком Півдня» у ресторанному комплексі вважають за честь.





© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон