Голова Херсонської ОДА зустрівся з жителями Олешківського району

Олешки, голова ОДА, зустріч
Сьогодні, 9 липня в Олешках біля КЗ районної ради «Олешківський районний центр культури та дозвілля ім.Т.Г.Шевченка» голова ХОДА Юрій Гусєв зустрівся з мешканцями Олешківського району з питань діяльності правоохоронних органів.

У даному заході взяли участь голова Олешківської районної ради Павло Потоцький, голова районної державної адміністрації Олександр Дука, місцеві голови, представники правоохоронних органів, небайдужі громадяни та ЗМІ.

На зустрічі всі бажаючі мали можливість активного спілкування, порушували важливі проблеми та шукали шляхи їх вирішення.

Піднімалися такі питання, як нестача дільничних інспекторів, боротьба із розпивання спиртних напоїв у скверах і парках, розслідування пограбувань, як запобігти домашнього насилля, охорона історичної пам’ятки Олешківська Січ та інші.

Підводячи підсумки зустрічі, голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв наголосив, що сподівається на негайне покращення організації, координації та поєднання зусиль правоохоронців Олешківського району, на дієвий діалог та спільне вирішення проблемних питань.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон