У Херсоні презентували "Самоцвіти України"

Херсон, проект, презентація
Так називається проєкт, в рамках якого уродженка Херсонщини - поетеса, журналістка, ведуча телеканалу СТБ Тетяна Висоцька презентувала херсонцям свою творчість. Зустріч відбулась у Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олеся Гончара.

Свої вірші Тетяна Висоцька характеризує як складні, не для широкого загалу. Про щоб не писала, додає жінка, завжди вплітає філософію і психологію: "Це справді робота - прочитати мої вірші. Треба постійно осмислювати. Я дуже багато скупчую всього. Як сказав мені Анатолій Марущак "щільне письмо". Я - новинарка, то я думаю, що це такий спадок в мене. Я дуже багато вирубую зайвого. Мені треба суть. Виходить, що воно таке дуже сконцентроване все".

Тетяна почала писати вірші ще в юності. Говорить, любить складні і модернові форми та багатозначну суть. Друкувалася в журналах і часописі "Ковток життя". Втім, власної збірки не має, і за словами самої поетеси, поки не збирається видавати.

"Проблема у нас, чесно кажучи, велика в Україні. Видати поезію можуть тільки або класиків або Жадана. Люди не цікавляться поезією. Я прекрасно розумію і усвідомлюю, що я не йду у якомусь популярному напрямку. Мене це не цікавить. Визнання, надрукуйте, купіть. У мене нема такого. Це те, що в мене складається, виходить назовні. Це реалізація якихось думок. Як складеться, але рватися і вимагати збірку "ні", - розповіла Тетяна Висоцька.


Зустріч з поетесою, говорить її організатор Олег Олексюк, проходить в рамках проєкту "Самоцвіти України". Це проєкт, на який запрошують творчих людей. Він додав, що у Тетяни Висоцької твори глибокі, чуттєві, ії твори сучасні і надихають любити свій рідний край.


За матеріалами Суспільне Херсон
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон