Заступник голови Херсонської облради привітав зі святом останнього дзвоника

Булюк, облради, дзвоник
Заступник голови Херсонської облради Віталій Булюк привітав викладачів, вчителів, дітей та їх батьків зі святом останнього дзвоника:

…Як би не складалася доля чи ситуація в нашій державі, останнього шкільного дзвоника ніхто не відміняв!

Я з великим задоволенням вітаю вас із цим святом. Ми не можемо обійти обставини, які зараз є в країні, тому проводимо його в онлайн-режимі. Зрозуміло, що ми подолаємо й цю хворобу і попереду у нас з вами ще не одне шкільне свято.

Правду кажуть, якщо вже дістався вам лимон, спробуйте з нього зробити лимонад. У вас у всіх, від цих кількох місяців вимушеного карантину, отримали непоганий на смак напій. Цей час показав, що не тільки, ви, діти, вправно оперуєте усілякими гаджетами, бо ви сучасне молоде покоління, яке мабуть, вже народжується з технікою на «ти», а й всі вчительські колективи вміють це робити.

Більше того, вони майстерно приймають іспити в онлайн-режимі. А ось дехто з учнів вже навчився обводити вчителів навколо пальця, вправно володіючи засобами зв’язку. Та відкрию вам секрет, що ваші вчителі розумні, і всі ваші виверти вираховують і будуть вираховувати. Так що зважайте на це і вчіться.

Особлива увага нашим випускникам - їх в області 5855. Ви пройшли перший серйозний етап у своєму житті. Я бажаю усім гарно скласти іспити ЗНО, обрати омріяні професії і вступити до ВИШів. Якщо в кого, не в планах вища освіта, бажаю обрати фах, який протягом усього життя приноситиме щастя і задоволення.

Окреме вітання вчительському викладацькому складу! Шановні наші, зробіть так, аби влітку ви добре відпочили. Бо ми, батьки, і наші діти чекаємо від вас нових і корисних знань.

Гарної усім долі та відкритих доріг, нехай все вдається!

Заступник голови Херсонської обласної ради
Віталій БУЛЮК

P.S. Щиро вітаю з днем останнього шкільного дзвоника мою рідну Скадовську гімназію, в стінах якої я набирався знань:


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон