В Олешківській райраді дбають про навчальні заклади району

райрада, навчальні заклади, Потоцький
Аби проаналізувати, як використовуються кошти із районного бюджету, виділені депутатським корпусом районної ради на реконструкцію та поточні ремонти загальноосвітніх шкіл Олешківської районної ради, очільник районного органу місцевого самоврядування Павло Потоцький, його заступник Костянтин Буганов і депутат, в.о. КУ «Центр по обслуговуванню установ та закладів освіти району» Микола Литвиненко відвідали навчальні заклади району.

Розпочали із Підстепненської школи, де оглянули котельню, наявність ресурсу для опалювання тощо.

Далі побували у Козачелагерській ЗОШ, оглянули, як тривають роботи щодо реконструкції шкільної покрівлі, пошкодженої, внаслідок буревію.

Прямуючи до Раденської школи, заїхали до Челбурдівського навчального закладу, де проаналізували стан учбових кабінетів, котельні і т.д. Зустрівшись з Катериною Шейко, директором Раденської ЗОШ, обговорили проблемні питання стану будівлі школи, труднощі, які виникали під час реконструкції каналізаційної мережі та покрівлі.

А відвідуючи Костогризівську ЗОШ, на власні очі побачили, як триває ремонт шкільного спортзалу.

Під час такої комплексної ретельної перевірки були виявлені окремі недоліки та порушення, обговорені шляхи їх усунення.

«Депутатський корпус Олешківської районної ради робить все для того, щоб школи у нашому районі могли повноцінно функціонувати. Ми намагатимемося робити все для цього, і вже зроблені кроки дають результат”, – підсумував результати перевірки голова районної ради Павло ПОТОЦЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон