Хто з депутатів міської ради не підтримав херсонців під час карантину

Мазур, сесія, карантин
Сьогодні, 5 травня депутати Херсонської міської ради зібрались на позачергову сесію задля вирішення гострих соціальних питань, зокрема підтримки малого бізнесу під час карантину, - повідомила депутат міської ради, в.о. заступника міського голови Олена Мазур:

- Хочеться також особливо виділити членів фракції «Солідарність»: Олега Романюка, Михайла Лінецького та інших, що в повному складі не проголосували за проект рішення стосовно відкриття ринків.

Судячи з усього, боротьба за інтереси верств населення, що опинились в тяжкому матеріальному становищі, ведеться тільки у постах в соціальних мережах та для власного піару, по факту – жодних дій, - наголосила Олена МАЗУР.

Крім того, на сьогоднішню сесію Херсонської міської ради було винесено ряд важливих соціальних питань, зокрема фінансування на закупівлю інсуліну для хворих на цукровий діабет, фінансування для педагогів та медиків, виділення субвенцій тощо. У зв’язку із безпідставним винесенням міським головою з «голосу» питання про включення до змін до бюджету на 2020 рік фінансування МКП «ВУВКГ м. Херсона» у розмірі більш ніж 2,5 млн. грн. фракція «Укроп» відмовилась голосувати за зміни до бюджету.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон