Херсонська лікарня отримала захисні костюми і пластикові щитки від благодійників

лікарня, допомога, захист, вірус, костюми
Згідно з даними оприлюдненими на брифінгу Міністра охорони здоров’я Степанова Максима в Україні тільки за одну добу було зафіксовано 12 нових випадків захворювання на COVID-19 серед дітей і 85 нових випадків захворювання на коронавірус серед медичних працівників. МОЗ також повідомляє, що багато фізичних і юридичних осіб переказують кошти в благодійні фонди, які закуповують і передають лікарням тести для виявлення корона вірусу, засоби індивідуального захисту, ліки та медобладнання для боротьби з COVID-19.

Дуже приємно, що такі благодійники є і у нас в Херсоні. ТОВ Науково-промислова компанія «ХОУМ-НЕТ» передала педіатричному відділенню лікарні Карабелеша у подарунок 20 комплектів медичного захисного одноразового одягу і 20 захисних пластикових щитків.

Адміністрація лікарні і колектив педіатричного відділення висловлюють щиру вдячність Комаренку Миколі Вікторовичу, начальнику НСП «Південний макрорегіон» ( підприємство вказаного товариства) за небайдужість і готовність допомогти у боротьбі з COVID-19.

Бондар Г.І., завідувач педіатричного відділення

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон