У Херсоні починають працювати карантинні пости

карантин, пости, козаков
З метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом Соvіd-19, у Херсоні починають працювати медико-санітарні карантинні пости.

Наразі йде облаштування карантинних постів у напрямках: Миколаїв, Берислав, Білозерка та Олешки.

Цілодобово там чергуватимуть представники Нацполіції, ДСНС, Нацгвардії та медики, які проводитимуть температурний скринінг громадянам, перевірятимуть документи та з’ясовуватимуть причину приїзду та фіксувати осіб, які повернулися із-за кордону. У разі виявлення людей із підвищеною температурою, ними починають займатися медики.

Усі, хто працюватиме на постах, будуть забезпечені засобами індивідуального захисту.

Карантинні пости поки здійснюватимуть функцію контролю за переміщенням транспортних засобів, а у разі погіршення епідеміологічної ситуації та введення більш жорстких заходів карантину, їх функції будуть значно розширені.

«Оскільки в Херсоні та Херсонській області були зафіксовано випадки зараження коронавірусом, потрібно вжити усіх заходів для локалізації його можливого спалаху. Прошу всіх, хто зустрічає на своєму шляху карантинні блок-пости, реагувати на це спокійно та співпрацювати з ними» - зазначив перший заступник міського голови Ігор Козаков.


Прес-група Херсонської міської ради

Фото ілюстраційне
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон