Ігор Колихаєв: Наступ коронавірусу має нас об’єднати

Херсонщина, коронавірус, Колихаєв
Сьогодні, як ніколи, ми повинні допомагати один одному, - переконаний народний депутат обраний від Херсонщини Ігор Колихаєв:

- Доповідаю вам про роботу "Благодійного фонду Ігоря Колихаєва", сподіваючись, що ця ініціатива буде підтримана бізнес-спільнотою Херсонщини. На минулому тижні фонд перерахував 850 тисяч гривень семи лікарням 184 виборчого округу.

Це була перша хвиля допомоги. Звітую про наступні кроки. Ще на 900 тисяч гривень фондом було придбано необхідні для порятунку життя лікарів і пацієнтів засоби захисту.

Ми підготували для медиків області 500 сучасних захисних комплектів, які складаються з комбінезону, респіратора, окулярів та бахіл. Також придбано та буде передано 25 тисяч захисних масок, 20,5 тисяч гумових рукавичок та 445 літрів антисептичного засобу.

В рамках цієї допомоги лікарі отримають посібники по профілактиці, виявленню та лікуванню коронавірусу, підготовлені медиками Китаю на основі практичного досвіду. Книга надрукована в кількості 1000 примірників і буде передана лікарям області.


Перерахована допомога буде розподілена не тільки серед лікарень 184 виборчого округу, де мешкають мої виборці, а надійде і до лікарень обласного центру.

Шановні представники бізнесу! Сьогодні ми з вами несемо частину відповідальності за те, як на Херсонщині пройде пандемія коронавірусу. Особисто я роблю все від мене залежне. І зараз я закликаю тих, хто має таку можливість, приєднатися до руху допомоги!

Разом ми переможемо коронавірус, бо НАМ ТУТ ЖИТИ!, - нагадав Ігор КОЛИХАЄВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон