На Херсонщину заманюють інвесторів природними багатствами

Херсонщина корисні копалини ХОДА
Зокрема, заступник голови Херсонської облдержадміністрації Сергій Козир закликає потенційних інвесторів взяти участь у розробці корисних копалин нашого регіону:

«Наша область багата цілою низкою корисних копалин, видобуток яких ми могли би збільшити завдяки залученню інвестицій.

Перспективними напрямками розширення мінерально-сировинної бази є розвідка родовищ корисних копалин для будівництва, а саме пісків та вапняків. Також заслуговує на увагу розвідка родовищ лікувальних термальних вод на території Арабатської стрілки, промислових йодних вод та Скадовської курортної зони.

Привабливим для залучення інвестицій є розвідане родовище марганцевих руд (Федорівське родовище) з експлуатаційними запасами корисних копалин 31,5 млн тонн, що дозволить розробляти його не менше 30 років.

А найбільш актуальною є розробка вже розвіданого родовища мергелю із запасами сировини приблизно на 100 років, розташованого у с. Заповіт на території Бобровокутівської сільської ради Великоолександрівського району області.

Тому запрошуємо інвесторів до Херсонської області!» - підсумував Сергій КОЗИР.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон