Сучасні шедеври Катерини Гуляєвої в Херсоні

Херсон картини художниця

Образотворче мистецтво у наші високотехнологічні дні продовжує зберігати чарівність і загадку, а художники не втомлюються винаходити нові техніки, розриваючи шаблони й розсуваючи межі сучасного мистецтва.

На ІІ поверсі Херсонської обласної наукової універсальної бібліотеки імені Олеся Гончара відкрилася виставка картин молодої художниці Катерини Гуляєвої.

Картини талановитої дівчини вражають своєю глибиною спиняття, насиченістю кольорів - від них неможливо відірвати погляд...



Вона народилася в Херсоні. У 2010 році закінчила Херсонський державний університет (факультет культури і мистецтв, кафедра образотворчого мистецтва). Працювала вчителем у школі мистецтв №1; програмним директором та художником на телеканалі «Kratu»; художником у Херсонській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Б.А. Лавреньова. На даний час працює вчителем образотворчих дисциплін у Херсонському Таврійському ліцеї мистецтв. Постійно займається виставковою та конкурсною діяльністю в Херсоні та області.

Пані Катерина є неодноразовим лауреатом міжнародних виставок-конкурсів сучасного мистецтва. Посіла 1 місце на всеукраїнському конкурсі «Український тиждень мистецтв» у номінації «Професіонал – експериментальна графіка». Брала участь у Тижні мистецтв (Женева) в номінації «Еезотеричний і міфологічний живопис». Є переможцем І зонального туру всеукраїнського конкурсу «Вчитель року 2020» в номінації «Вчитель образотворчого мистецтва».



Унікальна виставка буде експонуватися протягом лютого.

ХОУНБ ім. Гончара

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон