Достойний приклад любові до Херсона

Депутат Верховної Ради України Ігор Колихаєв показує приклад любові до рідного міста - він створив казковий квартал в центрі Херсона.

Тут не має звичних для нашого міста облізлих фасадів, розбитих тротуарів, засмічених зелених зон, глибоких ям на дорогах. Вулиці яскраво освітлені, а висаджені вздовж тротуарів екзотичні рослини створюють особливу атмосферу.

Уродженець Херсона Ігор Колихаєв має одне бажання — він хоче аби Херсон став комфортним, безпечним та щасливим містом. Меценат робить все можливе для досягнення своєї мрії.

Нажаль, єдина перепона — корумпована влада міста, яку треба негайно міняти, інакше колись прекрасне місто перетвориться на смітник.

На розі вулиць Михайловича і Полякова в центрі Херсона Ігор Колихаєв власним коштом створив справжню казку. Сюди приходять херсонці з усіх районів, аби прогулятись прикрашеною вулицею, зробити яскраві фотографії і зарядитись вірою у можливість позитивних змін і розвитку рідного Херсона.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон