Туристичні маршрути Херсонської області представили на телебаченні

Краєвиди нашої рідної України не поступаються Швеції, Італії та Німеччині.

Для тих, хто не погоджується з цим твердженням, команда Нового каналу та відома українська телеведуча Леся Нікітюк запустили черговий проект "Ле Маршрутка".

Ведуча доводить, що українцям є чим пишатися та можна класно відпочити, не виїжджаючи за кордон. У рамках проекту вона відвідала багато областей України і цікавих міст. Серед них опинився і бахчевий край, а саме наша Херсонська область.

Всього за 45 хвилин глядачі побувають на фестивалі кавунів, дізнаються чому рожеві озера набувають такого кольору та як морська вода перетворюється в харчову добавку. Також побачите першу в світі конструкцій в стилі хай-тек та почуєте її історію.

"Херсонщина - унікальне місце, де зустрічаються цілих два моря, живуть рідкісні птахи і де збережено найвищий маяк України. Тому це варто побачити",- зазначено на сайті телепроекту.

Дізнайтеся, які ще чудеса ховаються поза туристичними маршрутами Херсонській області - дивіться онлайн «Ле Маршрутка» 6 випуск.

Гривна

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон