Юрій Рожков підтримав матерів, що опинилися у складних життєвих ситуаціях

Опинитися у складній ситуації може кожен... І добре, коли поряд виявляться ті люди, котрі простягнуть руку допомоги. «Приємно, що моя команда із задоволенням долучається до добрих справ!

- Побачивши в соціальних мережах звернення волонтерів про допомогу Херсонському обласному Центру матері і дитини, ми передали необхідні у побуті речі та подарунки до новорічних свят для матусь та їх малюків», - поділився керівник Громадської платформи "Добро переможе" Юрій Рожков.

Зараз у Центрі перебуває вісім жінок. У кожної з них своя непроста ситуація, своя історія. Але усі вони - сильні і сповнені вірою у краще мами. При надії або вже з дітками. Найстаршому малюку майже рік.

Директор міського Соціального центру матері та дитини Олена Сковородка подякувала за продукти, солодощі, миючі засоби і речі, передані від колективу Громадської платформи Юрія Рожкова "Добро переможе", зазначивши:

"Нам завжди приємно відчувати турботу. Адже, жінки опинилися у Центрі саме через брак опіки, уваги... А коли вони розуміють, що є люди, яким не все одно, які щиро хочуть поділитися, підтримати, пригостити - жінки розквітають і усміхаються.

Дякуємо Юрію Рожкову й усім, хто потурбувався про те, щоб свято наші матусі у Центрі зустріли в комфорті, теплі, з подарунками і за святковим столом."

За матеріалами Громадської платформи "Добро переможе" Юрія РОЖКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон