В Херсоні відбудеться Форум місцевого самоврядування

Що відбуватиметься з децентралізацією далі? Чи загрожує децентралізація на наступному вибухом корупції та створенням феодальних вотчин "на місцях"?Чи дасть реформа поштовх місцевому економічному розвитку? Як майбутні зміни в місцевому самоврядуванні пов'язані зі змінами в сфері містобудування та архітектури, земельних відносинах, освіті, медицині та інших галузях? Чи не зупинить реформу дострокові місцеві вибори? Що буде з районними радами та РДА? Які зміни, щодо децентралізації, плануються в Конституції України?

Ці та багато інших питань, міфів, проблем та пропозицій буде можливість обговорити у Херсоні 2 грудня зацікавленим громадянам на спеціальному відкритому форумі, за підсумками якого пропозиції будуть надіслані ключовим особам, які ухвалюють рішення, в тому числі Президенту, Кабінету Міністрів та Верховній Раді.

Форум відбудеться за сприяння Голови Херсонської ОДА Юрія Гусєва та організацій партнерів (робоча програма буде розіслана зареєстрованим учасникам).

Адреса заходу: місто Херсон, Придніпровський узвіз 2а (конференц-зала готелю «Панорама»)

Початок Форуму: 2 грудня 10:30 – реєстрація
Реєстрація активний лінк на захід до 18:00 29 листопада
Акредитація представників ЗМІ активний лінк проводиться до 15:00 30 листопада.

За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном 0504112048

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон