Голова Спілки жінок Херсонщини стала послом миру

19 листопада 2019 року на Міжнародному Жіночому Форумі «Жінки України», що проходив в Одесі, голові Спілки жінок Херсонщини Ірині Ніколаєвій присвоєно звання регіональної амбасадорки миру WED OON.

Такі ж відзнаки отримали ще кілька активних очільниць регіональних спілок жінок. Як відзначила голова Спілки жінок України, для організації - знаково

Те, що сьогодні представниці місцевих спілок жінок отримали звання регіональних амбасадорок миру WED OON для нас дуже важливо. Бо такі кроки об'єднують жінок-лідерок, робить нас рішучими і впевненими", - підкреслила вона.

Міжнародний Жіночий Форум ознаменувався долученням жінок-лідерок України до міжнародного руху «Дня жіночого підприємництв» Woman's Entrepreneurship Day (WED).

Як відзначила Посол Миру з жіночого підприємництва WED OON Ольга Азарова, подія об'єднання активних українок з представницями провідних закордонних компаній має особливе значення для України.

"Дуже тішуся, що нас стає більше! Це історична подія, яка буде відправною точкою в інтеграції та співробітництві українських жінок з закордонними організаціями. Ваш 2020 рік під егідою WED OON буде навнений сенсом та великими проектами!", - зауважила Ольга Азарова на своїй сторінці в одній із соцмереж.

Захід проходив за участі авторитетних закордонних організацій, які зацікавлені в міждержавному розвитку економічних зв'язків.

Джерело

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон