Басейн у Херсонському державному університеті відкритий для всіх

Ми не обіцяємо, ми втілюємо мрії в життя! Тепер басейн відкритий для всіх!, - повідомив ректор ХДУ Олександр Співаковський:

- Студенти факультету фізичного виховання та спорту розпочали день із заняття з плавання. Всі бачили, як проходив процес будівництва цього об'єкту, скільки виникало перешкод, але сьогодні ми побачили сучасний басейн з комфортними умовами в дії!


Окрім занять в аудиторіях, кожен студент має доступ до сучасної бібліотеки, коворінг-зали, спортивних майданчиків, плавального басейну! Ми розвиваємося для того, аби молодь залишалася на Херсонщині і створювала велику додаткову вартість для нашого рідного міста.

Ми виходимо в режим надання сервісних послуг мешканцям міста та області! Херсонський державний університет і далі впевнено крокує до нових перемог! Сподіваємося, херсонці будуть задоволені!, - наголосив Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

P.S. Вся інформація стосовно абонементів, оформлення та розкладу роботи басейну буде згодом доступна на сайті http://pool.kspu.edu/index.php?lang=ua.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон