В Генічеському районі проходить місячник пожежної безпеки

З початку листопада в Херсонській області стартував «Місячник пожежної безпеки у житлі». Рятувальники Генічеського району активно підключилися до його проведення.

Отож, не втрачаючи часу вони завітали до школи №1 з метою нагадати дітям правила пожежної безпеки та закликати дотримуватися їх у повсякденному житті. У різних класах навчального закладу представники Служби порятунку розповіли школярам про тяжкі наслідки від пожеж та інших надзвичайних подій і ситуацій.

Під час зустрічі були обговорені теми дій у разі пожежі, правила поводження при виявленні вибухонебезпечних предметів, користування електроприладами, іншими засобами обігріву під час опалювального сезону тощо. Діти залюбки слухали корисну інформацію та задавали питання. По завершенню зустрічі дітям були роздані пам'ятки про безпечну поведінку з вогнем.

Цього ж дня рятувальники завітали до центральної районної лікарні та відвідали торгівельні заклади,де нагадали працівникам правила безпечної поведінки в побуті: вдома та на робочих місцях.

ГУ ДСНС в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон