Херсонські багатодітні родини отримали допомогу

Поставку побутових меблів з Голландії отримала і херсонська багатодітна родина Федосєєнків, яка мешкає у мікрорайоні Північний.

Найменшому із 7 дітей - Святославчику нещодавно виповнився 1 рік, їх мама Інна розповіла: "Така допомога нам дуже потрібна! Ми отримали столи, тумби, ліжечко з матрасом і шафу для дитячої кімнати. Зробили вдома перестановку. Дякуємо!

А ще днями відвідали "Банк одягу", я вибрала дітям куртки, вони їх зараз носять, та деякі інші речі. Нас запрошували ще - обов'язково сходимо. А взагалі, хочу подякувати тим добрим людям, які підтримують багатодітних, щоб наші діти не відчували потреби."

"Багатодітні родини, а особливо, в яких виховуються 5, 7 і більше дітей, завжди потребують підтримки і додаткової уваги! Тому Громадська платформа "Добро переможе" опікується ними і допомагає меблями, речами, одягом та запрошує на різноманітні розважальні заходи", - розповів херсонський благодійник Юрій РОЖКОВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон