Народний депутат від Херсонщини про продаж землі

Свою позицію стосовно зняття мораторію на продаж землі та відповідний законопроект про обіг земель с/г призначення, на засіданні аграріїв у Херсонській обласній раді,висловила обізнана на питаннях землеробства людина - народний депутат України Ігор Колихаєв (на фото в центрі):

«Земля належить народу. Тому люди мають право і продавати землю, і купувати її. Та для відкриття ринку землі ми зобов'язані провести всеукраїнське обговорення, оцінити всі позитивні та негативні наслідки.

Мене хвилює економічне становище Херсонської області, цікавить стан малих та середніх фермерських господарств, гостро турбує питання економічного клімату Херсонщини.

Питання землі мусується вже 27 років, та головне – що з того отримає сільський житель. Хочу, аби ми створювали закони з перспективою не на один рік, а мінімум на 20.

Хочу, аби ці закони якісно працювали для нас, для Херсонщини та всієї України. Закон про ринок землі треба вносити одразу з правками, враховуючи думку всіх – і сільських жителів, і городян, бо все це взаємопов'язано.

Та головне – питання безпеки нашої держави навколо даного питання», – зазначив Ігор КОЛИХАЄВ:

За матеріалами Херсонської обласної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон