Голова Олешківської райради захищатиме депутатів

Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький витримав паузу, і все ж прокоментував хуліганські дії, вчинені щодо свого колеги - депутата райради Романа Чухалова:

...Вже чотири дні минуло від дня коли депутат Херсонської обласної ради Євген Рищук здійснив побиття депутата Олешківської районної ради Романа Чухалова.

Я весь цей час утримувався від коментарів з приводу цієї бійки, але, коли знаєш правду і читаєш смішні версії Є.Рищука та деяких підконтрольних йому ЗМІ, я не можу стояти осторонь тієї брехні яку вони розповсюджують і вважаю за потрібне висловити свою позицію.

Хочу сказати що це не була «спланована провокація», як це намагаються подати, оскільки ні Роман Чухалов, ні інші особи на яких вказує Є.Рищук горілку йому не наливали, лаятися та битися не заставляли...

Тим більше це не схоже на «поличні переслідування», куди повертають слідство адвокати підозрюваного у хуліганських діях Є.Рищука, яка ж політика може бути на гулянці вночі між місцевим олігархом та людиною, яка заробляла там собі на життя?

Не можна цей конфлікт назвати і «простою бійкою двох чоловіків», оскільки підґрунтя до таких неадекватних дій пана Рищука і його неприязні до постраждалого Чухалова має свою історію і криється набагато глибше...

Мабуть всі знають що Є.Рищук був заступником голови Херсонської обласної державної адміністрації та, як кажуть, "смотрящим" за Олешківським районом. Він намагався тиснути на депутатський корпус Олешківської районної ради з метою прийняття певних рішень, а Роман Чухалов як раз був одним із тих хто відмовлявся виконувати забаганки пана Рищука.

Знаючи все це, я дуже серйозно сприйняв нічний дзвінок від депутата райради Романа Чухалова, який розповів що його побив депутат обласної ради Є.Рищук і попросив допомоги.

Розуміючи, що гаяти часу не можна, я одразу зателефонував раднику голови Херсонської ОДА Богдану Ковальову та своєму раднику Ігорю Поддубченку і попросив їх приїхати на допомогу, оскільки до місця події дістатися з Херсону набагато швидше, ніж з Брилівки, де я мешкаю.

Далі цю ганебну історію всі бачили на відео з місця події, яке було викладено в мережу фейсбук, де не приховаєш неадекватну поведінку депутата обласної ради Є.Рищука - як він зухвало поводився з людьми в присутності журналістів та радника голови Херсонської ОДА Богдана Ковальова, який не дасть цю справу «спустити на гальмах».

Вже вчора Є.Рищуку було вручено підозру про скоєння кримінального правопорушення за ці хуліганські дії і я впевнений, цього разу не вдасться «зам'яти» цю справу, завдяки контролю з боку голови Херсонської ОДА Ю.Гусєва, оскільки раніше всі подібні «пригоди» сходили з рук Євгену Рищуку.

Сподіваюсь що цього разу правоохоронці проведуть об'єктивне розслідування і винні понесуть відповідальність згідно з законом.

А також хочу чітко наголосити, що я особисто, як голова Олешківської районної ради, готовий надати підтримку і допомогу постраждалому від хуліганських дій Роману Чухалову і надалі буду захищати кожного депутата ради, якщо вони не порушують закон, - заявив голова Олешківської районної ради Павло ПОТОЦЬКИЙ.

P.S. Окремо хочу висловити подяку голові Херсонської ОДА Юрію Гусєву, який взяв викладену вище подію під особистий контроль, його раднику Богдану Ковальову за його принципову позицію щодо незаконних дій Є.Рищука та помічнику голови Олешківської райради Ігорю Піддубченко, який оперативно прибув на місце подій та застеріг від хуліганської розправи над депутатом райради Романом Чухаловим.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон