У Херсоні «Теплі серця» шукають волонтерів

Благодійний фонд «Теплі серця» — це команда волонтерів, які розвивають благодійність у Херсоні, піклуючись про обдарованих дітей,сім'ї яких опинилися у важких життєвих обставинах, дітей-сиріт, дітей з інвалідністю, людей похилого віку чи інвалідністю.

У нас немає нереалізованих проектів, тому що у наших проектів немає закінчення: доки існують люди, яким потрібна допомога, доки у нас є ресурси для надання цієї допомоги – фонд працюватиме.

Зараз на меті реалізація дуже потрібної справи — відкриття Дитячого центру, який могли б відвідувати діти вулиць, діти із сімей, які опинилися у скрутних життєвих обставинах. Ми хочемо створити місце, куди б могли приходити діти у скрутний для себе час, при необхідності помитися, поїсти, поспілкуватися з психологом, зайняти своє дозвілля.

Ми хочемо, щоб у дітей була можливість безкоштовно навчатися музиці, відвідувати художні та вокальні студії, займатися спортом. Психолог фонду працюватиме з дітьми, виявлятиме їхні здібності, аби обдаровані діти могли реалізувати свої таланти.

Під створення дитячого центру вже є приміщення – з ним допомогла ГО Національна спілка батьків. Зараз ми звертаємося з проханням відгукнутись людей, які можуть приєднатися до цього проекту.

Волонтерів:
• для навчання дітей малюванню по годині двічі на тиждень:
• для проведення майстер-класу з флористики;
• тренера з гімнастики, дитячої йоги чи інших видів спорту двічі на тиждень;
• тренера (можна любителя) з шахів;
• театральної студії (наприклад, лялькового театру);
• викладачів англійської мови, музики;
• фахівця IT-сфери з навчання старшокласників веб-дизайну та азів програмування.

Приймемо від приватних осіб і організацій будь-яку допомогу для організації життєдіяльності дитячого центру: меблі, ігри, іграшки, конструктори, спортивний інвентар.

Плануємо вести групу підготовки дошкільнят до школи – потрібні наочні посібники для розвитку дітей.

Всіх, хто не байдужий до долі підростаючого покоління в Україні, у нашому місті, хто хоче і може подбати про дітей, просимо відгукнутися: 0993655410, 0671802088.

Благодійний фонд «ТЕПЛІ СЕРЦЯ»

Довідково: Фонд «Теплі серця» створений 16.06. 2014. Рішення про неприбутковість N1621034601649 от10.11.2016 (перереєстрація).

Ми працюємо за програмами: - зробимо життя дітей краще, підтримка дитячих будинків, дітей-сиріт, дитячих садків, молодих самотніх мам і їхніх дітей з центру матері та дитини, допомоги людям похилого віку, які опинилися у важких життєвих обставинах, благодійна підтримка, «Подаруй посмішку дітям з інвалідністю», » Генії прийдешнього», «Забери дитину з вулиці», та ін.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон