Виховні заклади Олешківського району готові прийняти дітей

Керівництво районної ради пам'ятає та турбується не тільки про школи, а і про заклади позашкільної освіти. Кошти на ремонт на минулих сесіях депутатами виділялися. А як вони використані?

Саме тому сьогодні, 28 серпня, голова районної ради Павло Потоцький, його заступник Костянтин Буганов та керуючий справами Лариса Снігур відвідали комунальний заклад «Станція юних техніків» Олешківської районної ради з метою перевірки стану готовності цього закладу до нового навчального року.

Директор комунального закладу Юрій Сирота розповів і показав керівництву районної ради, що замінені 10 вікон на металопластикові та двоє вхідних дверей. Вдалося навіть частину коштів заощадити.

На ці кошти були придбані жалюзі, світильники для одного навчального кабінету та певні будівельні матеріали. І власними силами працівники станції юних техніків здійснили вапнування стін, пофарбували підлогу, парти, стільці.

Отже дітям у комунальному закладі «Станція юних техніків» Олешківської районної ради буде і тепло, і затишно, і комфортно.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон