Херсонський рецепт кавунового коктейлю

Херсонський кавун смачний не лише коли куштуєш, а й коли втамовуєш спрагу. У одному з ресторанів української кухні розробили рецептуру "кавунового мохіто".

Отже, все за класикою. Скибочки лайму, м'ята. А от замість троснікового цукру – кавуновий фреш. Далі – перебитий лід і содова.

Скуштуйте! Смачно та дієтично!

За матеріалами Перший Регіональний

© 2022 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: kherson.inform@ukr.net, контакти, архів