Нових звершень у справі служіння людям

Побажав голова Олешківської районної ради Павло Потоцький державним службовцям, які відзначають сьогодні Професійне свято:

Шановні державні службовці! Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем державної служби!

Ваша щоденна, професійна, відповідальна та сумлінна робота є надзвичайно важливою у діалозі народу з владою, сприяє розв'язанню завдань економічного та соціального розвитку району, області, країни.

Бажаємо вам невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння людям та нових здобутків в ім'я великого майбутнього України.

Нехай кожен день вашого життя буде щасливий та радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні відповідального професійного обов'язку.

Сердечно бажаємо вам і вашим родинам миру, світлих життєвих обріїв, добра і щастя, міцного здоров'я, плідної праці заради процвітання рідного краю і держави в цілому.

Хай усе що зроблено з душею та натхненням, повертається до вас сторицею, а кожна мить життя радує своєю неповторністю! Зі святом!

Павло ПОТОЦЬКИЙ
Голова районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон