Семінар для роботодавців відбувся у Херсонському міському центрі зайнятості

Нещодавно в приміщенні Херсонського міського центру зайнятості відбувся семінар для 18 роботодавців містаза участю заступника директора Херсонського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Лілії Осипової.

Захід відбувся з метою підвищення конкурентоспроможності на ринку праці осіб з інвалідністю.

Під час семінару Лілія Осипова надала роз'яснення роботодавцям про порядок реєстрації у Фонді соціального захисту інвалідів, подання щорічної звітності, наголосила на відповідальності за порушення встановлених законодавством нормативів для працевлаштування осіб з інвалідністю.

Присутні обговорили основні напрямки в співпраці Херсонського міського центру зайнятості та Херсонського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, спрямовані на підвищення рівня зайнятості осіб з інвалідністю.

Підводячи підсумок семінару заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Херсонського міського центру зайнятості Ольга Труш подякувала всім присутнім за співпрацю, відповідальність та небайдужість до актуальних питань зайнятості громадян, особливо питань працевлаштування осіб з інвалідністю.

Учасники семінару ще раз переконались, що суспільству слід дивитися на осіб з інвалідністю не як на клієнтів соціальних фондів, а як на професіоналів, які потребують реалізації свого права на працю та використання своїх здібностей і талантів.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон