Співаковський: Якщо хочемо говорити, то говорімо лише правду!

Народний депутат України Олександр Співаковський розказав про що сьогодні, 16 квітня, говорили під час зустріч із студентським парламентом Херсонського державного університету.

...Говорили про те, що відбувається у системі вищої освіти, як створити комфортні умови для навчання у виші, про співпрацю адміністрації та представників молодіжного самоврядування, про відкритий діалог, завдяки якому можна спільно творити зміни.

Разом з молоддю обговорили і створення віртуального майданчика для спілкування - community на горизонтальному рівні, де поняття «декан», «ректор», «проректор» відсутні – натомість всі рівні.

Концептуально майданчиком для втілення цього задуму може бути Телеграм-канал, який дає можливість об'єднати більше 15 тисяч нашої спільноти - випускників, студентів та абітурієнтів.

Хочу зазначити, що тут важливий просвітницький момент. Обмінюватися треба не «жовтизною» і зомбуванням, а справді цінною і достовірною інформацією без брехні і замовчувань. Рішення повинні прийматися за системою аргументації, а це забезпечить лише відкрита інформація, яка дозволяє нам аналізувати і робити висновки.

Кожен повинен приймати рішення САМОСТІЙНО – це ключова ідея, яка має бути донесена до максимальної кількості людей. Небезпечно приймати рішення непоінформованим.

Дуже хочеться, аби саме молодь робила вибір, а ми його підтримаємо. Комфортні умови створюються для подальшої капіталізації студентів вишу, адже саме вони створюють ім'я і репутацію університету.

Звісно, одне з основних питань сьогодні – нарахування стипендій. Мною було запущене опитування, тож дуже важливо було почути думку студентів, адже саме вони матимуть вплив на подальші результати, - Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон