Бюджетна сфера, антикорупційні заходи і громадська увага на Херсонщині

Система антикорупційних заходів працює на випередження появи передумов посадових злочинів, їх послаблення, нейтралізацію, усунення.

Здійснення спільних заходів правоохоронними і контролюючими органами сприяє реалізації антикриміногенного потенціалу у бюджетному полі.

Заходи з попередження посадових злочинів, приміром, включають обов'язкове декларування майна і доходів фізичних осіб і запровадження ефективного моніторингу за доходами та видатками багатих службовців.

Зокрема, чимало питань у небайдужих громадян до окремих горе-посадовців бюджетного рівня, котрі, приміром, чомусь мають нерухомість за кордоном, шикарно відпочивають навіть родинами кілька разів на рік, мають не одне дороге авто, будуються в кілька поверхів і не на одному місці, придбали земельні ділянки у рекреаційній зоні...

Якщо комусь стало відомо про отримання деякими посадовцями бюджетної сфери неправомірної вигоди, просимо також звертатись за телефонами в Києві – (044) 485-17-85, 425-80-30; в Одесі – (048) 728-36-86, або на електронну пошту kherson@dkrs.gov.ua

Інформуйте по суті, з конкретними фактами, крім вихідних і святкових днів, з 9 до 18 (у п'ятницю - до 16.45). Отримана інформація слугуватиме додатковим джерелом для прийняття рішень.

До речі, участь громадськості в антикорупційних заходах, регламентованих статтею 21 Закону України «Про запобігання корупції».

Наказом Державної аудиторської служби України від 04.10.2016 № 101 затверджений Порядок функціонування телефону довіри у Держаудитслужбі та її міжрегіональних територіальних органах.

Управління нагадує жителям Херсона і Херсонщини про можливість отримати інформацію з питань здійснення державного фінансового контролю за номером «телефону довіри» (0552) 26-36-28.

Сторінка Управління на Фейсбук: www.facebook.com/khersondasu

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон