Співаковський: Зараз головне для всіх херсонців - не панікувати

Про це вчора, 28 листопада, народний депутат Олександр Співаковський в черговий раз зустрівся з колективом IT-компанії DataArt.

...Тут працює багато людей, які своїми знаннями, своїм розумом, своїми успіхами щоденно підтверджують, що, отримавши якісну освіту та маючи перед собою мету, можна стати успішним і на рідній землі, не від'їжджаючи за кордон.

Як і багатьох херсонців колектив цікавило питання, чи зміниться їх життя з введенням воєнного стану. Звичайно ж ні! Саме про це я і розповідав сьогодні на зустрічі.

Зараз головне для всіх херсонців - не панікувати, зосередитися на своїй родині чи роботі. Кожна людина, створюючи власну високу додану вартість, робить все для того, щоб наш регіон, наша країна була потужною, розвивалася і була серйозним гравцем, як на економічній, так і на політичній світовій арені. І, звичайно ж, наша молодь, кожен українець, який не полишив рідну державу, стає рушійної силою для України.

Для херсонців нічого не змінилося в їхньому житті. А українська армія буде надійно захищати нашу країну від зовнішніх загроз разом з Верховним Головнокомандувачем Збройних Сил України Петром Олексійовичем Порошенко, - вважає Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон