Європейський захід в Херсонському держуніверситеті

У Херсонському державному університеті відбувся брейн-ринг на європейську тематику. Організатором та ініціатором інтелектуального заходу виступило представництво Європейського Союзу в Україні.

А змагалися за звання найрозумнішої команди херсонська молодь – студенти Херсонського державного університету, Херсонського національного технічного університету, Херсонського державного аграрного університету та курсанти Херсонської державної морської академії.

Як зазначили організатори заходу, брейн-ринг на тему Європейського Союзу є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, проходять по всій країні.

Його мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

Захопливої гри побажала командам й керівник міжнародного відділу Херсонського державного університету Анастасія Кулик.

Крім того, ця гра допоможе молоді в інтерактивний спосіб покращити знання про історію Європи, її політичне, економічне, культурне життя, а також відчути командний дух і розвинути аналітичні навички. За умовами брейн-рингу необхідно було швидко і правильно відповісти на питання.

Тож пальму першості в інтелектуальних змаганнях здобули курсанти Херсонської державної морської академії. ІІ місце посіла команда Херсонського державного університету. А ІІІ – молодь Херсонського державного аграрного університету.

Прес-центр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон