Владислав Мангер про гордість нашої країни

Вчора, 25 травня у Херсонському вищому училищі фізичної культури відбулося свято Останнього дзвоника. Місія – пронести останній дзвінок– випала талановитій спортсменці, чемпіонці Європи з вільної боротьби Антоніні Кулагіній.

Із завершенням навчального року вихованців закладу привітав голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер: «Я сам спортсмен, тому знаю, скільки сили, старань та терпіння ви щоденно прикладаєте, аби досягти позитивного результату, аби здобути золоту нагороду. Це, дійсно, пекельна справа, але вона того варта.

Ваші прізвища знає увесь світ, ви входите в історію, завдяки вам український прапор піднімають на Олімпійських іграх. Ви є гордістю нашої країни!», – відзначив Владислав Мангер та подякував спортсменам за самовіддачу та високі результати.

Також він наголосив на тому, що Херсонська обласна рада робить все можливе, аби забезпечити вихованців закладу усім необхідним: від якісного харчування до нової матеріально-технічної бази.

До того ж, серед депутатів Херсонської обласної ради чимало меценатів спорту. Зокрема, завдяки Ігорю Колихаєву відремонтовано дитячу роздягальню та оновлено спортивну залу.

Адже для розвитку спорту важлива консолідація зусиль: тільки спільними зусиллями можна допомогти Херсонщині та Україні споглядати своїх вихованців на провідних п'єдесталах.

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон